Slide

Esther Thissen

Pedagogisch Beleidsmedewerker / Coach

OVER

OP JE BEST

Ik ben Esther Thissen, getrouwd, trotse moeder van twee leuke kinderen en al jarenlang werkzaam in de branche kinderopvang. Ik zie mezelf als ambitieus en gedreven maar bovenal betrouwbaar en integer. Mijn passie is het werken voor en met kinderen, vanuit deze passie tezamen met bovenstaande kernwaarden ben ik mijn eigen onderneming gestart, waarmee ik veel mensen en bedrijven van dienst hoop te kunnen zijn.

De praktische uit eigen opgedane kennis van de kinderopvang zorgt ervoor dat pedagogisch medewerkers optimaal leren. Dit vanuit hun kracht, kwaliteiten, motivatie, kennis en vaardigheden. Ik laat de pedagogisch medewerkers ontdekken waar hun persoonlijke eigenschappen en competenties liggen. Door de dialoog aan te gaan worden de competenties van de pedagogisch medewerkers in beweging gezet.

Ik beschik over een actuele kennis en ben voornemens om in 2019 een training Video Interactie Begeleiding te volgen om dit als coachmiddel te kunnen gaan gebruiken. Ook zal ik een train-trainer gaan volgen van een erkende VVE opleiding om de training en coaching op het gebied van VVE te kunnen gaan verzorgen.

Esther Thissen

Pedagogisch Beleidsmedewerker / Coach